Beschermen

Of je nu een nieuwe fiets hebt of een gebruikte, je wilt hem goed beschermen tegen diefstal. Fietsen zijn immers duur genoeg! Helaas is de kans dat jouw fiets gestolen wordt reëel.

Uitkomst

Een goede fietsverzekering biedt uitkomst. Naast jouw fiets kun je ook de accessoires, zoals bijvoorbeeld jouw fietsrouteplanner, in de polis opnemen. Je kunt kiezen voor een verzekering die bij diefstal de nieuwwaarde van jouw fiets uitkeert of de dagwaarde.

Extra korting
Als je een fiets hebt met een of meerdere geregistreerde diefstal preventie chips, ook wel DataTag genoemd, dan krijg je een interessante korting op jouw verzekeringspremie. Deze verborgen chips hebben een een uniek nummer en kunnen door de politie en de fietsspecialist worden uitgelezen. Fietsen met de chips hebben een duidelijk herkenbare sticker, waardoor ze ook nog een preventieve werking hebben.

Ideaal

Goed slot
Om een fietsverzekering te kunnen afsluiten, moet jouw fiets meestal wel zijn uitgerust met een ART-goedgekeurd slot. Afhankelijk van de plaats waar je woont, kan de categorie hiervan verschillen. ART-goedgekeurde sloten zijn bij alle gerenommeerde tweewielerspecialisten te koop. Wil je de ideale fietsverzekering voor jouw situatie afsluiten met uitstekende voorwaarden? Bereken dan zelf je premie of neem contact met ons op.