Service

Wil je een offerte aanvragen? Heb je vragen of opmerkingen over onze diensten of over jouw verzekeringspakket? Of heb je een klacht? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan eenvoudig door ons te bellen of te mailen. Of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Op deze pagina vind je onder andere ook handige links en polisvoorwaarden van diverse aanbieders.

Gemak en zekerheid

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden van onze dienstverlening. Online premie berekenen of offertes aanvragen. Persoonlijk advies van een van onze adviseurs. Professionele telefonische helpdesk. Zelf eenvoudig en snel regelen via onze website. Welke manier je ook kiest, je bent er altijd zeker van dat je profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies en beste voorwaarden.


"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Schrijf het antwoord voluit.

Downloaden formulieren en bestanden

Hieronder tref je de brochures en formulieren die je kunt downloaden van onze website.

Schadeformulieren
Europees aanrijdingsformulier (auto)
Algemeen schadeformulier

Voorbeeldbrieven
Wijziging tussenpersoon en overvoerformulier

Waarborgfonds
Aanrijdingsformulier
Brochure Waarborgfonds
Formulier getuigenverklaring

Handige links

Hieronder treft u een overzicht aan van links naar websites die informatie bieden over of gerelateerd aan financiële diensten.

Instanties

www.afm.nl
De AFM houdt toezicht op het gedrag van iedereen die actief is op de markt van sparen, lenen, beleggen en verzekeren.

www.kifid.nl
Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) is het onafhankelijke loket voor het beslechten van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners.

Overige handige websites

www.nibud.nl
Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (NIBUD) is een onafhankelijke stichting die het budgetteren propageert als hulpmiddel om de inkomsten en uitgaven binnen een particulier huishouden op elkaar af te stemmen, ook op langere termijn. Doel hiervan is het bevorderen van het welzijn van dat huishouden.

www.politiekeurmerk.nl
Informatieve site over het Politiekeurmerk Veilig Wonen, de maatstaf voor veilig wonen.

www.stichtingart.nl
Op deze site vind je informatie over diefstalpreventie van tweewielers.

www.steunbijverlies.nl
De Landelijk Steunpunt Verlies (LSV) is er op gericht, degene die rouwt na verlies van een dierbare te ondersteunen. Activiteiten van de LSV leveren een bijdrage aan ondersteuning van nabestaanden in het rouwproces.

Klachtmelding

Wij besteden voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van je, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure en zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Wanneer je een klacht hebt, verzoeken wij je onderstaand formulier in te vullen en aan ons te verzenden. Wij nemen dan snel contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Adres

Polisvoorwaarden

Op zoek naar polisvoorwaarden? Wij maken het je gemakkelijk. Hieronder tref je de voorwaarden aan van de verzekeraars waarmee wij werken.

Verzekeringskaarten

Wij vinden het belangrijk dat je in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van een verzekering ziet. Wat is wel en wat is niet verzekerd? Wat wordt er vergoed? Wat zijn de belangrijkste uitsluitingen? De antwoorden op deze vragen staan in de Verzekeringskaart.

Omdat Verzekeringskaarten juridisch niet dezelfde waarde hebben als polisvoorwaarden, zijn de kaarten uitsluitend informatief. Je kunt aan de inhoud ervan dan ook geen rechten ontlenen.

Met de Verzekeringskaart kun je beoordelen of dit voor jou de juiste verzekering is. Ook kun je de Verzekeringskaarten vergelijken met elkaar voor een beter inzicht.