Vrijheid

Motorrijden is een bijzondere beleving. Het klimaat in Nederland staat het helaas niet toe om alle dagen te genieten van jouw motor. Maar als het weer het toelaat, gaat er niets boven het gevoel van vrijheid, wind en snelheid.

WA of WA Casco?

Je bent zuinig op jouw motor en zoekt hiervoor een goede motorverzekering. Met een scherpe premie, een uitgebreide dekking en een uitstekende service in geval van schade. In Nederland is een WA-motorverzekering verplicht. Wij raden deze verzekering aan als jouw motor ouder is dan acht jaar. Is jouw motor jonger dan vier jaar, dan adviseren wij je een WA-casco motorverzekering af te sluiten. In de overige gevallen is een WA met beperkte cascodekking toereikend.

Oplossing

Kortingen en aanvullende dekkingen
Sommige verzekeringsmaatschappijen geven een korting op de premie van de motorverzekering indien je een erkende rijvaardigheidscursus voor de motor hebt gevolgd. Je dient het afgegeven certificaat hiervan te tonen bij de definitieve aanvraag van jouw verzekering. Bij een motorverzekering heb je veel keuzevrijheid en kun je de polis zelf samenstellen. Naast de basisverzekering kun je kiezen voor een aanvullende no-claim dekking, een verhaalsrechtsbijstandverzekering, een ongevallenverzekering voor opzittenden, of een verzekering voor vervangend vervoer. Je hebt een motor en zoekt een passende motorverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij je een prima oplossing.