Vrijheid

Jouw camper is jouw mobiele huis dat je de vrijheid geeft om tijdens jouw vakantie te wonen waar je maar wilt. Een kostbaar bezit, waarvan de waarde niet alleen in geld is uit te drukken.

Onmisbaar

Een goede camperverzekering is dan ook onmisbaar voor iedereen die houdt van de onafhankelijkheid die een camper biedt. Naast de verplichte WA-verzekering kun je kiezen voor een gedeeltelijke of een volledige cascodekking. Je bepaalt zelf wat je wel en niet wilt verzekeren. Je kunt de polis verder uitbreiden met ongevallen- en schadeverzekeringen voor inzittenden en rechtsbijstand.

Schadevrije jaren
Net als bij een autoverzekering bouw je ook met jouw camper schadevrije jaren op. Deze kun je later volledig meenemen na overlegging van een originele royementsverklaring. Ook de schadevrije jaren die je al hebt opgebouwd met een andere auto kun je meestal meenemen. Je moet dan een verklaring van jouw autoverzekeraar overleggen.

Voordeel

Extra korting
Je kunt de premie van jouw camperverzekering natuurlijk verlagen door te kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Maar vaak is het ook mogelijk om extra korting te krijgen als je de polis onderbrengt in een pakketverzekering. Dit voordeel kan soms oplopen tot meer dan tien procent!

Zoek je de beste camperverzekering met de scherpste premie en een uitstekende service? Vergelijk zelf jouw verzekering op onze site of neem gerust contact met ons op voor advies.