RIVA Insurance

Welkom bij RIVA Insurance N.V.

RIVA Insurance is als verzekeringsbemiddelaar verbonden aan de bedrijven DAVO Groep en Wittebrug Autogroep en is specialist in de automotivebranche. Met vestigingen in Den Haag, Leiden, Rotterdam, Voorburg, Delft, Voorschoten, De Lier, Zoetermeer en Katwijk is ons doel doel is om de particuliere en zakelijke automobilist volledig te ontzorgen op het gebied van autoverzekeringen en alle zaken daarom heen. Door de omvang van onze verzekeringsportefeuille profiteert de automobilist van scherpe premies van landelijk bekende verzekeraars.

  Autoverzekering

  Vraag online een offerte voor een voordelige autoverzekering aan. Of bereken direct online uw premie.

  Verzekeringen

  Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden van onze dienstverlening. In één oogopslag al onze verzekeringen voor u in een handig overzicht.

  Bestelautoverzekering

  Vraag hier online een offerte aan voor een voordelige bestelautoverzekering. Heeft u vragen, neem dan gerust even contact op.

  Over ons

  Verzekeren zoals u dat wenst

  Vertrouwd, verantwoord en voordelig  zijn de kernwoorden van onze dienstverlening. Als verzekerde kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw verzekeringen wilt regelen. Omdat dit per persoon, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij u de volgende mogelijkheden:

  Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies en beste voorwaarden.

  Organisatie

  SCHADE

  IK RIJ SCHADEVRIJ is een collectief van drie gerenommeerde schadeherstelbedrijven en een on-site hersteller voor kleinere autoschades.

  Wij helpen de klant met plezierige, vriendelijke en duidelijke service bij het ongemak van een autoschade.

  LEASE

  Wittebrug Lease is een middelgrote universele leasemaatschappij. Wij leveren flexibele en zorgeloze automobiliteit tegen zo laag mogelijke kosten.

  IKRIJ.NL is het private lease label van Wittebrug Lease.

  VERHUUR

  Wittebrug Autoverhuur verhuurt jonge, compleet uitgeruste auto’s en is aangesloten bij Euromobil Nederland.

  Met de leasevorm Shortlease huurt de klant een auto van 1 tot 24 maanden.